Sunday, February 13, 2011

Weekend yang OK Banget at "De Pans"

Sabtu kemaren bener-bener mantab banget. pulang kerja ditutup ma acara makan-makan sampe puas ^o^
dimulai ke pernikahan temen di malang *yg perjalanannya lumayan bikin capek*, saatnya makan.....gak pake lama,cobain semua dari ujung satu sampe satunya hahaha...
Kayak orang gak pernah makan. sayang gak sempet diabadikan, bisa keburu gak kebagian ntar :P

Dilanjut pas pulang, nemuin tempat yg rasanya lumayan......rada bikin penasaran. Trus diajakin pula sama Pak bos mampir buat makan disana, hmmmm what a happy day (mata langsung berkilau-kilau kayak difilm kartun)


hemm agak gak keliatan sih,yah tapi apalah arti foto tempat...yg penting makanannya enak hehehe
yup kita mampir ke tempat namanya "De Pans", aslinya mah nie tempat yg utama nyediain pancake ma waffle. tapi berhubung kita udah pada makan banyak,jadi pesen yang gak terlalu ngenyangin. this is the menu we've ordered


Baked Macarony


yummy juga makanan2 yg kita pilih,terutama baked makaroninya. so cheesy,,,,
uuuh jadi pengen kesana lagi....




yak tapi cukup puas dengan acara semalem, next time kita bikin yg lebih seru lagi ^o^

Tuesday, February 8, 2011

Nick Carter - I Need You Tonight



Oooh yah....
Open up your heart to me, and say what's on your mind, ohh
I know that we have been through so much pain.
But I still need you, in my life this time.

And I need you tonight, I need you right now.
I know deep within my heart, it doesn't matter if it's wrong or right.
I really need you tonight.

I figured out what to say to you, mmm.
So tired of the words, they, they come out so wrong -oh yes they do!
And I know in time that you will understand...
that what we have is so right this time!

I need you tonight, I need you right now!
I know deep within my heart, it doesn't matter if it's wrong or right!

All those endless times we tried to make it last for ever more...
and baby I know I neeeeeeeed you. oh oh yah
I know deep within my heart, it doesn't matter if it's wrong or right
I really need you....ohh!!

[key change chorus](Nick's part)I need you tonight,(I need you oh I need you
baby) I need you right now(it's gotta be this, it's gotta be this) I know deep
within my heart,(no..) it doesn't matter if it's wrong or if it's right

All I know is baby...I really need you...tonight.
Oooooooo....